jueves, 10 de noviembre de 2011

Sessió del 10/11/2011



Avui la classe amb l’Àngels s’ha centrat en els tipus de lletres que hem d’utilitzar i les que no, en les formes d’alinear els textos, l’interlletratge, els tipus de sagnat, entre d’altres. Per tant, tot i que ja ens sonava tot això, hem après les formes correctes de realitzar un text. Per exemple, jo no sabia que els treballs molt llargs, sovint és millor presentar-los amb l’alineació normal del text, és a dir, a la dreta. Tampoc sabia que es podien modificar els espais entre les paraules. Tot i així, tot el que hem parlat avui a classe ja ho sabia.

A més, avui hem treballat la llegibilitat dels textos, és a dir, la facilitat de llegir els textos depenent del tipus de lletra i el fons. És obvi que el fons s’ha d’adequar al color de la lletra i a l’inrevés, ja que una combinació inadequada de colors ens pot perjudicar la llegibilitat del text, d’igual manera que una lletra massa petita.

Per tant, la classe d’avui s’ha centrat en tots aquells elements per crear un disseny efectiu i que tothom ha de tenir presents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario