viernes, 30 de septiembre de 2011

Sessió 29/09/2011


Avui amb l'Àngels hem treballat al voltant de la composició i l'expressió. He observat la composició de les imatges ens transmeten sensacions, de les quals podem obtenir molta informació. Per exemple segons la composició d'un dibuix sabrem si el nen es tranquil, si es inestable, etc. A més, hem parlat de la regla dels terços, els punts fors i la llum. Aquestes tres coses s'han de tenir en compte en una imatge, ja que la condicionen.

 L'Àngels ens ha explicat que haurem de treballar la fotografia i, per això i com haurem de realitzar un exercici, ens ha explicat els diversos plans, els retrats i els enquadraments, entre d'altres coses. L'exercici que haurem de realitzar en parelles consisteix en diverses fotografies, una en pla general, l'altre un retrat, etc. Jo ja havia treballat els diferents plans quan vaig treballar el cinema a llengua castellana quan feia batxillerat i me'n recordava bastant. També, ens ha parlat de fotògrafs i els seus tipus d'obres.



Per últim, avui l'Àngels ens ha ensenyat el resultat de l'exercici inicial que vam dur a terme el primer dia a classe i es veu que les paraules eren d'origen sudamericà i no tenien res a veure amb el que dibuixàvem, però, tot i així, ha estat molt interessant poder comparar tots dos llenguatges i cultures.







No hay comentarios:

Publicar un comentario