jueves, 1 de diciembre de 2011

Sessió del 01/12/2011



Avui a la sessió amb l’Àngels hem aprés a realitzar un joc interactiu, a través del Power Point i amb preguntes i respostes sobre diverses temàtiques. El que fèiem era crear una diapositiva en el Power Point, incerta una imatge i fer-hi una pregunta sobre aquesta, la qual “clicant” a la resposta, en la imatge et responia si era o no la resposta correcta. Un exemple seria posar-hi una imatge d’animals i preguntar un determinat. Si “clicques” en l’animal que no és et du a una altra diapositiva que t’indica que no és correcta i si sí que ho és igual però dient-te que si que és la resposta correcta. A més, podies fer l’opció que si, en cas que no fos la correcte, amb un hipervinculo, et tornés a portar a la diapositiva amb la imatge. Així successivament fins acabar la tasca que ha de tenir 10 preguntes. Cal dir que, en tot moment, l’estem realitzant pensant en l’etapa d’Infantil.

 Per tant, avui he aprés que és un joc interactiu, la qual cosa no recordo haver vist mai i a crear-ne un, la qual cosa no és gaire complicat. Fer hipervinculos ja sabia i això no m’ha suposat cap problema.

Per últim, vull comentar que el joc interactiu m’ha recordat molt al JClic i que no sé si llavors és gaire correcte, com en el cas del JClic. Considero que són activitats que és poden realitzar sense criteri, per assaig-error. Bé, sempre hi quan sabem utilitzar-ho correctament i en fem un bon ús pot ser profitós. A més, és una altre manera d’apropar les TIC a l’aula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario