jueves, 1 de diciembre de 2011

Sessió del 24/11/2011

 

Avui, al començament de la classe amb l'Àngels, hem repassat la composició de les imatges i que si aquesta varia, canvia el pes de la fotografia. Però la sessió d'avui estava centrada en la simetria de les imatges.
Per tal de tractar aquest tema hem tornat a utilitzar el Photoshop, el qual puc dir que ja domino. L'activitat d'avui ha consistit en l'elaboració d'un porta-retrats amb tres retrats en què comprovàvem la simetria de les imatges.

  

 
Com es pot veure en la imatge, hem partit d'una fotografia original (la del centre) i hem fet dos més on una tan sols era la part de la esquerra de la imatge duplicada (esquerra de la imatge) i l'altre la dreta duplicada (dreta de la imatge). Així, es pot observar si la imatge té simetria o no. En aquest cas podem veure que n'hi ha bastant, tot i que es nota la diferència.
   
Per tant, en la sessió d'avui m'he adonat que el Photoshop ja no és un obstacle i que hi ha maneres diferents de comprovar les propietats d'una imatge, com ara l'exercici d'avui sobre la simetria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario