jueves, 20 de octubre de 2011

Sessió del 20/10/2011



Avui, amb l’Àngels, hem continuat treballant amb la fotografia, posant en pràctica el que vam aprendre la setmana passada. Aquest cop amb el programa Photoshop i el Paint. El paint el sabia utilitzar abans de la sessió d’avui, però n’he aprés altres estris que conté el paint, a través d’un exercici realitzat a classe. Amb aquest exercici he aprés a canviar la mida de les imatges amb el programa Paint i a convertir una imatge de color en blanc i negre, anant a atribuïts i posar-hi l’opció de blanc i negre. A més, aquest arxiu l’hem agut de desar en mapa de bits monocroma, a diferència de la resta d’imatges del Paint que les em guardades en mapa de bits 24. Un altre exercici ha estat el de, amb aquest programa, també hem treballat els nivells (canviant la lluminositat i el contrast), la corba (canviant també la lluminositat i el contrast de la imatge) i els canals.

Utilitzant el programa Photoshop, he aprés a modificar els colors, cosa que ha fet que la imatge peses menys, i he treballat la resolució de les imatges. Aquest programa no l’havia utilitzat mai i, per tant, no sé com funciona. Avui he pogut aprendre algunes coses, tot i que hauré de practicar.

Amb tot això, hem de realitzar un treball comparant les imatges aconseguides, indicant el que hem fet, el que ha passat i les conclusions que traiem d’això.



No hay comentarios:

Publicar un comentario